کارشناسان هشدار دادند بحران اقلیمی در آفریقا تا سال ۲۰۵۰ میلادی ۱۵۰ میلیون نفر را به فقر میکشاند.
به گزارش ایسنا، «ماگدا روبالو سیلوا» از مؤسسه بهداشت جهانی و توسعه و وزیر بهداشت سابق گینه بیسائو گفت: سیل و خشکسالی، جمعیت عظیمی از آفریقا را مجبور میکند که از زمینهای کشاورزی خود دست بکشند و از دسترسی به تغذیه مناسب محروم شوند.
سیلوا اظهار کرد: این وضعیت باعث سوءتغذیه و سایر بیماریهای عفونی در اکثر کشورهای آفریقایی میشود. اگر ما به سرعت اقدام نکنیم، ۱۵۰ میلیون نفر دیگر در آفریقا قبل از سال ۲۰۵۰ میلادی به فقر کشیده خواهند شد.
«آوا ماری سک»، وزیر بهداشت سابق سنگال نیز گفت بحران آب و هوا دیگر یک مفهوم انتزاعی نیست بلکه یک «تهدید بزرگ» برای سلامت عمومی در آفریقا است.
به گزارش آناتولی، اکثر کشورهای آفریقایی از جمله نیجر، چاد، نیجریه، مالی، کامرون و جمهوری دموکراتیک کنگو از ژوئن سال جاری (۲۰۲۴) با سیلهای ویرانگر مواجه هستند. صدها نفر کشته شدهاند و میلیونها نفر دیگر بر اثر سیل آسیب دیدهاند.
اثرات تغییرات آب و هوایی بر سلامتی شامل بیماریهای تنفسی و قلبی، بیماریهای مرتبط با آفات مانند بیماری لایم و ویروس نیل غربی، بیماریهای مرتبط با آب و غذا و جراحات و مرگومیر است. تغییرات آب و هوایی همچنین با افزایش جرایم خشن و به طور کلی کاهش سلامت روان مرتبط است.
همچنین در برخی نقاط جهان مردم ممکن است به طور همزمان یا در مراحل مختلف زندگی با چندین مورد از پیامدهای تغییرات اقلیم مواجه شوند.
انتهای پیام