آنچه که امروز در بسته خبری اقتصادی می خوانید مروری بر مهمترین اخبار اقتصادی ایسنا از جمله جزئیاتی از عرضه محصولات ایران خودرو و سایپا، تصویب کلیات سند مقابله با قمار در فضای مجازی، آغاز فروش بلیت پروازهای نوروزی ایرانایر در مسیرهای داخلی و شمارش معکوس برای واریز سود سهام عدالت است.
به گزارش ایسنا، همزمان با نزدیک شدن به پایان سال و آغاز سفرهای نوروزی، اطلاع رسانیهای لازم در این زمینه آغاز شده است بنابراین یکی از خبرهای مهم سرویس اقتصادی خبرگزاری ایسنا در یکم اسفند ماه را می توان آغاز فروش بلیت پروازهای نوروزی ایرانایر در مسیرهای داخلی دانست. مسافران میتوانند از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۹ فروردین ۱۴۰۴ بلیت پروازهای داخلی را از طریق دفاتر فروش هما در سراسر کشور، دفاتر خدمات مسافرتی مجاز و وبسایت رسمی ایرانایر به نشانی www.iranair.com خریداری کنند یا از طریق تماس با شماره ۰۲۱۴۶۶۲۱۸۸۸ (دفتر فروش تلفنی هما) بلیت پرواز داخلی مورد نیاز خود را تهیه کنند.
البته اگر مسافران قصد انجام سفر از طریق حمل و نقل زمینی را دارند مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری اعلام کرده شرکتهای حمل و نقلی در سایتهای مختلف، بلیتها را به تدریج باز خواهند کرد و مردم نگران نباشند، چون هیچ کمبودی نیست و بلیت در سراسر کشور به وفور است و در صورت تکمیل ظرفیت مسیرها، سرویسهای فوق العادهای در نظر گرفته خواهد شد.
جزئیاتی از عرصه محصولات ایران خودرو و سایپا
از آنجایی که صحبت از حمل و نقل داغ است امروز دو گروه خودرو سازی سایپا و ایران خودرو جزئیاتی از عرضه جدید فروش محصولات خود را اعلام کردند. گروه خودروسازی سایپا، در جدیدترین اطلاعیه خود اعلام کرده است قصد دارد هفته آینده برخی محصولات خود را از محل ظرفیت مازاد طرح ویژه مادران برای متقاضیان عادی، عرضه کند؛ این طرح از ساعت ۱۰ صبح دوشنبه (ششم اسفند ماه) آغاز خواهد شد و تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه دارد.
مهلت ثبتنام، طبق روال طرحهای فروش سایپا، تا زمان تکمیل ظرفیت در نظر گرفته شده است؛ متقاضیان میتوانند جهت تسهیل در فرآیند ثبتنام، پیش از زمان آغاز ثبتنام، با مراجعه به سایت مذکور نسبت به ثبت یا بهروزرسانی اطلاعات شخصی و دریافت کد کاربری و رمز عبور اقدام کنند.
البته خبرهای مرتبط با خودرو به اینجا ختم نمی شود و پس از آنکه چهارمین دور از عرضه محصولات گروه صنعتی ایرانخودرو، از ۲۱ بهمن ماه آغاز شد و تا پایان ۳۰ بهمن، ادامه داشت؛ با پایان یافتن مهلت ثبتنام، از روز پنجشنبه وجوه بلوکه شده مشتریان عادی، آزاد و براساس اعلام ایرانخودرو قرعهکشی این دوره روز شنبه چهارم اسفند ماه، برگزار میشود. در این طرح فروش محصولات ایرانخودرو، قرار است سورنپلاس XU۷P، پژو ۲۰۷دستی TU۵ در تیپهای مختلف، راناپلاس، تارادستی، تارا اتوماتیک، هایما اس۷پرو و دناپلاس اتوماتیک به صورت فوقالعاده و موعد تحویل ۹۰ روزه و محصولات دناپلاس دستی با موتور EF۷P، دناپلاس اتوماتیک، راناپلاس، سورنپلاس XU۷P، تارادستی و تارا اتوماتیک به صورت پیشفروش با موعد تحویل چهار تا ۱۱ ماه عرضه شد.
با گذر از بحث سفرهای نوروزی و عرضه خودرو سری به خبرهای مهم بخش اقتصاد کلان که امروز منتشر شد می زنیم. آذرماه امسال سود سهام عدالت منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ پرداخت شد که دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۳۵۲ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۳۸۰ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی ۷۱۶ هزار تومان سود دریافت کردند اما هنوز سود سهام عدالت منتهی به سال ۱۴۰۲ پرداخت نشده و زمان پرداخت آن نیز مشخص نیست.
زمان واریز سود سهام عدالت به زودی اعلام می شود
در این راستا مهدی حاجیوند ـ دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت – اظهار کرد: بعد از برگزاری مجامع، شرکتها یک مهلت قانونی دارند که سود تقسیمی را برای سهامداران واریز کنند. در خصوص سهام عدالت هم تقریباً مجامع شرکتها برای سال مالی ۱۴۰۲ به اتمام رسیده و اخیراً هم شرکت سپردهگذاری مرکزی نامهنگاری با شرکتهای سرمایهپذیر سهام عدالت انجام داده و پیگیریها برای وصول سود سهام عدالت در حال انجام است.
این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش که آیا زمان واریز سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ شرکتها مشخص شده، افزود: واریز سود سهام عدالت منوط به این است که بخش قابل توجهی از سود را از شرکتها دریافت کنیم و بعد با هماهنگی که با شورای عالی بورس صورت میگیرد، زمان مشخص آن را اعلام کنیم.
از دیگر خبرهای مهم و خوبی که امروز منتشر شد می توان به تصویب ۱.۲ میلیارد دلار طرح سرمایهگذاری خارجی اشاره کرد. درباره جزئیات این موضوع می توان گفت ابوالفضل کوده ئی – معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی – با اشاره به برگزاری ۲۸۹ امین جلسه هیأت سرمایهگذاری خارجی اعلام کرد: در این جلسه که در تاریخ ۳۰ بهمنماه سالجاری برگزار شد، تعداد ۶۸ درخواست سرمایهگذاری خارجی بررسی شد و در ادامه طرحهای سرمایهگذاری خارجی به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار مورد تصویب قرار گرفت.
به گفته وی این طرحها در بخشهای مختلف اقتصادی شامل انرژیهای تجدیدپذیر، صنعت، دارویی و بهداشتی، مسکن، گردشگری، حملونقل بینالمللی، خدمات و کشاورزی، حوزه خودرو، بورس و اوراق بهادار و صنایع غذایی از کشورهای مختلف دنیاست که در ایران اجرا خواهد شد.
با گسترش شبکه های اجتماعی روشهای کسب درآمد با شیوه نادرست هم متناسب با آن افزایش پیدا کرد که میتوان به قمار و شرطبندی به عنوان یکی از راهها اشاره کرد اما بررسیها نشان میدهد طی سالهای گذشته روشهای مقابله با این موضوع مورد توجه قرار گرفته تا مدیران این سایتها نتوانند به راحتی مردم را با وعده درآمدهای چشمگیر فریب دهند در همین رابطه کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای فضای مجازی کشور، کلیات برنامه عملیاتی و تقسیم کار دستگاهی در حوزه فرهنگی اجتماعی سند مقابله با قمار در فضای مجازی را تصویب کرد.
در این سند، ۶ برنامه عملیاتی در حوزه های آگاهی بخشی، فرهنگ سازی، راهکارهای جایگزین، مراقبت و درمان، حمایت اجتماعی و پایش و تنظیم گری بیان شده است. همچنین، برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت عملیاتی برای دستگاه های مسئول همچون دادستانی کل کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان بهزیستی، مرکز مدیریت حوزه های علمیه، صدا و سیما، فرماندهی انتظامی کشور، معاونت پیشگیری قوه قضائیه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی طراحی شده است.
انتهای پیام