در رویداد نیروگاهی که از صبح امروز در صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور ۳۰ شرکت برگزار شد، سه تفاهمنامه همکاری صنعتی میان بخشهای بزرگ صنعتی با شرکتهای دانشبنیان منعقد شد.
به گزارش ایسنا، در حاشیه اولین رویداد تبادل فناوری حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی سه تفاهمنامه همکاری منعقد شد.
جزئیات این همکاری به این شرح است:
به منظور رفع نیازهای فناورانه با استفاده از محصولات بومی این تفاهمنامه میان شرکت نفت پارس و یکی از شرکتهای دانشبنیان منعقد شد.
موضوع اصلی تفاهمنامه تعامل و مشاوره شرکت نفت پارس با این شرکت دانشبنیان برای استفاده از ایدهها، راهکارها و محصولات تحقیقاتی در راستای اجرای پروژههای مورد نیاز و ارائه خدمات فناورانه در حوزه «بازچرخانی آب» است.
شرکت نفت پارس آمادگی خود را برای ارائه اولویتها، تشریح نیازمندیها، تأمین مستندات فنی و همکاری پژوهشی در طراحی و پیادهسازی طرحهای فناورانه، فراهم کردن امکان بازدید از سایت، نصب و راهاندازی پایلوت سامانهها و تجهیزات مدنظر اعلام کرد و متعهد شد تا نسبت به تعیین تکلیف وضعیت تفاهمنامه و نهاییسازی نحوه تعامل با شرکت دانشبنیان به منظور تأمین نیازهای فناورانه خود اقدام کند.
این شرکت دانشبنیان نیز آمادگی خود را برای همکاری در ارائه ایده، راهکار و پیشنهادات متناسب با نیاز اعلامی و نمونه محصول نهایی تحقیقاتی برای انجام ارزیابیهای موضوع تفاهمنامه با هدف بررسی نحوه تعاملات آتی اعلام کرد.
تامین دستگاههای آشکارساز
به منظور رفع نیازهای فناورانه با استفاده از محصولات بومی این تفاهمنامه میان شرکت تولید نیروی برق آبادان و یکی از شرکتهای دانشبنیان به امضا رسید.
موضوع اصلی تفاهمنامه تعامل و مشاوره شرکت تولید نیروی برق آبادان با شرکت دانشبنیان برای راهکارها و محصولات تحقیقاتی در راستای اجرای پروژههای مورد نیاز است.
ارائه خدمات فناورانه در حوزه مشاوره تأمین دستگاه آشکارساز شعله (Flame Detector) از دیگر زمینههای تعهد در این تفاهمنامه است.
شرکت تولید نیروی برق آبادان در این تفاهمنامه آمادگی خود را برای ارائه اولویتها، تشریح نیازمندیها، تأمین مستندات فنی و همکاری پژوهشی در طراحی و پیادهسازی طرحهای فناورانه، فراهم کردن و امکان بازدید از سایت، نصب و راهاندازی تجهیزات مدنظر اعلام کرد. این شرکت همچنین متعهد شد نسبت به تعیین تکلیف وضعیت تفاهمنامه و نهاییسازی دانشبنیان فناور به منظور تأمین نیازهای فناورانه خود اقدام کند.
شرکت دانشبنیان نیز متقابلاً آمادگی خود را برای همکاری در ارائه ایده، راهکار و پیش اعلامی و نمونه محصول نهایی تحقیقاتی برای انجام ارزیابیهای موضوع تفاهمنامه اعلام کرد.
همکاری برای ارائه خدمات فناورانه
به منظور رفع نیازهای فناورانه با استفاده از محصولات بومی این تفاهمنامه میان شرکت پالایش پارسیان سپهر و یکی از شرکتهای دانشبنیان منعقد شد.
موضوع اصلی تفاهمنامه تعامل و مشاوره شرکت پالایش پارسیان سپهر با شرکت دانشبنیان برای استفاده از ایدهها، راهکارها و محصولات تحقیقاتی در راستای اجرای پروژههای مورد نیاز است. ارائه خدمات فناورانه در حوزه شبیهسازی فرآیند توربینهای ۱۰۰-GT و ۷۰۰-SGT زیمنس با طراحی Digital Twin موضوع این همکاری دوجانبه است.
شرکت پالایش پارسیان سپهر آمادگی خود را برای ارائه اولویتها، تشریح نیازمندیها، تأمین مستندات فنی و همکاری پژوهشی در طراحی و پیادهسازی طرحهای فناورانه، فراهم کردن امکان بازدید از سایت، نصب و راهاندازی پایلوت سامانهها و تجهیزات مدنظر اعلام کرد و متعهد شد تا نسبت به تعیین تکلیف وضعیت تفاهمنامه و نهاییسازی نحوه تعامل با شرکت دانشبنیان فناور به منظور تأمین نیازهای فناورانه خود اقدام کند.
این شرکت دانشبنیان فناور نیز متقابلاً آمادگی خود را برای همکاری در ارائه ایده، راهکار و پیشنهادات متناسب با نیاز اعلامی و نمونه محصول نهایی تحقیقاتی برای انجام ارزیابیهای موضوع تفاهمنامه با هدف بررسی نحوه تعاملات آتی اعلام میدارد.
انتهای پیام