به گزارش اقتصادنیوز، صنعت گردشگری امارات متحده عربی در سال ۲۰۲۴ رشد قابل توجهی را تجربه کرد که با اهداف استراتژی گردشگری امارات ۲۰۳۱ همسو شد.
این کشور رتبه اول منطقهای و جایگاه هجدهم جهان را در شاخص توسعه سفر و گردشگری سال ۲۰۲۴ مجمع جهانی اقتصاد (TTDI) کسب کرد. امارات متحده عربی در ارائه دادههای سفر، گردشگری و زیرساختهای حمل و نقل هوایی در جهان پیشتاز است و در زیرساختها و خدمات در رتبه دوم جهانی قرار دارد و در جامعیت دادهها، کارایی خدمات حمل و نقل هوایی و سیاستها و زیرساختهای سفر و گردشگری رتبه سوم را دارد.
گزارش شورای جهانی سفر و گردشگری پیش بینی کرد که سهم بخش گردشگری امارات در اقتصاد ملی به ۲۳۶ میلیارد درهم در سال ۲۰۲۴ افزایش خواهد یافت که نشان دهنده ۱۲ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور است.
درآمد موسسات هتل در امارات متحده عربی طی نه ماه اول سال ۲۰۲۴ به ۳۳.۵ میلیارد درهم افزایش یافت که نشان دهنده افزایش ۴ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۳ است.
میانگین اشغال هتل در امارت به ۷۷.۸ درصد رسیده است که یکی از بالاترین ها در سطح جهان است. تعداد شب های هتل از ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۴ به ۷۵.۵ میلیون رسید که نسبت به سال قبل ۸ درصد افزایش را نشان می دهد.
از سوی دیگر، فرودگاههای ابوظبی، دبی و شارجه تا پایان سپتامبر بیش از ۱۰۳ میلیون مسافر را پذیرایی کردند. اداره کل هوانوردی غیرنظامی پیش بینی کرده است که تعداد مسافران فرودگاههای امارات تا پایان سال جاری به حدود ۱۵۰ میلیون نفر برسد.
امارات متحده عربی «منشور ملی گردشگری» را که یکی از ابتکارات «استراتژی گردشگری امارات ۲۰۳۱» است، راهاندازی کرد. هدف این منشور متحد کردن تلاشهای ملی برای افزایش رشد پایدار بخش گردشگری کشور است.
این ابتکار با هدف ارتقای رقابت پذیری امارات در سطوح جهانی و منطقهای است. منشور ملی گردشگری در نظر دارد با تشویق همکاری، امارات متحده عربی را به یک بازیگر برجسته در چشم انداز گردشگری جهانی تبدیل کند.
در همین راستا، امارات فصل پنجم کمپین سردترین زمستان جهان را با موضوع «گردشگری سبز» راه اندازی کرده است. هدف این کمپین ترویج مشارکت جامعه در کشاورزی پایدار و افزایش گردشگری به مزارع و پروژههای کشاورزی در سراسر امارات است.
در همین حال، اداره فرهنگ و گردشگری – ابوظبی (DCT Abu Dhabi) اعلام کرده است که هتل های امارات از اکتبر ۲۰۲۴ تاکنون ۴.۸ میلیون مهمان پذیرفته اند (YTD) که منجر به افزایش ۲۶ درصدی مهمانان بین المللی شده است.
ابوظبی همچنین از بیش از ۳.۹ میلیون بازدیدکننده در رویدادهای فرهنگی و مکان های دیدنی استقبال کرد که ۲۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشت که نشان دهنده موفقیت ابتکارات فرهنگی ابوظبی است.
سعود عبدالعزیز الحسنی، معاون وزیر DCT ابوظبی، گفت: «سفر ما تا کنون تحول آفرین بوده است زیرا ما همچنان ابوظبی را با جهان به اشتراک می گذاریم. ما با چشمانداز جسورانهای که در استراتژی جدید گردشگری ۲۰۳۰ و استراتژی فرهنگی ارائه شده است هدایت میشویم و نتایجی که به اشتراک گذاشتهایم بر تعهد ابوظبی به تعالی و رشد پایدار تأکید میکند و تأثیر تلاشهای هماهنگ در مقصد و توسعه فرهنگی را برجسته میکند.
ابوظبی از ژانویه تا اکتبر ۲۰۲۴، پذیرای ۴.۸ میلیون مهمان هتل بود که از ارقام قبل از همه گیری فراتر رفت و به افزایش ۲۶ درصدی مهمانان بین المللی از ۲۶ مقصد اصلی از جمله هند، چین، روسیه، بریتانیا و عربستان سعودی دست یافت.
سایتهای فرهنگی، کتابخانهها و موزههای DCT ابوظبی تا اکتبر امسال بیش از ۳.۹ میلیون بازدیدکننده داشته اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۳ افزایش ۲۱ درصدی داشته است. استراتژی گردشگری ابوظبی ۲۰۳۰ همچنان مسیر جسورانهای را برای رشد ترسیم میکند و هدف آن جذب ۳۹.۳ میلیون نفر است. ایجاد ۱۷۸۰۰۰ شغل جدید در بخش گردشگری و کمک ۹۰ میلیارد درهم به GDP تا سال ۲۰۳۰ دیگر اهداف دولت امارات است.
جلسه توجیهی گردشگری شهر که اخیرا برگزار شد، صنعت رو به رشد گردشگری و هوانوردی امارات را برجسته کرد. بخش هوانوردی تحولات اخیر در این بخش را تشریح کرد، از جمله این خبر که فرودگاه بین المللی زاید اکنون توسط ۲۴ شرکت هواپیمایی خدمات رسانی می شود و وضعیت امارات را به عنوان یک مرکز مسافرتی افزایش می دهد. اتحاد ایرویز ۱۰ مسیر جدید را در سال ۲۰۲۴ راه اندازی کرد و مسافران را به ۳۵ مقصد در ۲۵ کشور متصل می کند و ایر عربیا بیش از ۲۰۰ مقصد را از شش قطب استراتژیک که در امارات متحده عربی، مراکش، مصر و پاکستان پخش شده اند، به هم متصل می کند.
اگر مرور برنامههای امارات برای جذب گردشگران مورد توجه شما قرار گرفته است و تصمیم گرفته اید تا سری به این کشور بزنید، بهتر است قبل از هر کاری دست نگه دارید و سری به بازار ارز تهران بزنید تا از آخرین قیمت ارز رسمی این کشور آگاه شوید.
قیمت درهم امارات امروز ۹ دی ۱۴۰۳
امروز قیمت درهم امارات در جریان مبادلات ارزی انجام شده در بازار ارز تهران، عقب نشینی کرده است و نسبت به روز گذشته ۲۱۹۱۶ تومان نرخ گذاری شد. هر درهم افت ارزش ۴۰۷ تومانی را تجربه کرد.
قیمت لیر ترکیه امروز
امروز قیمت لیر ترکیه در جریان معاملات بازار مسیر نزولی را نسبت به روز گذشته تجربه کرد و با افت ۵۰ تومانی، ۲۲۷۰ تومان قیمت گذاری و خرید و فروش شد.
نرخ امروز ریال عمان
ریال عمان هم امروز در بازار افت قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرد و ۲۰۸۴۵۰ معامله شد. هر ریال نسبت به روز گذشته کاهش ۴۳۲۰ تومانی داشته است.
قیمت منات آذربایجان امروز
در بازار ارز تهران قیمت منات آذربایجان کاهش را خلاف روند روز گذشته تجربه کرد و ۴۷۰۴۰ تومان نرخ گذاری و معامله شد تا ۹۷۰ تومان ارزان شده باشد.
همچنین نرخ برابری منات آذربایجان و دلار آمریکا امروز به ۱.۷ رسید که تغییری نسبت به روز گذشته نداشت.
آخرین قیمت درام ارمنستان در بازار
معاملات بازار در حالی سپری شد که قیمت درام ارمنستان تغییر دو تومانی را نسبت به روز گذشته تجربه کرد و ۱۹۵ تومان ارزش گذاری و خرید و فروش شد.
قیمت دینار عراق امروز
قیمت دینار هم در بازار ارز تهران نسبت به روز گذشته ریزش قیمت داشت؛ هر دینار امروز ۶۱ تومان معامله شد تا کاهش یک تومانی داشته باشد.
قیمت لاری گرجستان در بازار
بازار ارز تهران امروز را در حالی به پایان برد و بسته شد که قیمت لاری گرجستان نتوانست در مقابل جناح کاهشی فعال در بازار مقاومت کند و مسیر نزولی را در پیش گرفت. هر لاری عصر امروز ۲۸۶۶۰ تومان قیمت خورد تا کاهش ارزش ۵۹۰ تومانی را تجربه کرده باشد.
آخرین نرخ بات تایلند
وقت آن رسیده تا سری به شرق آسیا بزنیم، جایی که قیمت واحد پول رسمی کشور تایلند همراه با جو کاهشی حاکم بر بازار ارز تهران افت را تجربه کرده است. هر بات در پایان فعالیت امروز بازار ۲۳۴۳ تومان نرخ گذاری شد و ریزش ۴۹ تومانی داشت.
قیمت امروز رینگیت مالزی
امروز همچنین قیمت رینگیت مالزی افت ۳۷۰ تومانی را تجربه کرد و در حالی معاملات را به پایان رساند که ۱۷۸۹۰ تومان قیمت خورد.
خلاصه معاملات امروز پیام آور خبری تازه برای معامله گران بود و نسبت به روز گذشته قیمت ارزها نوسان کاهشی را به ثبت رساند و معامله گران شاهد حضور پرقدرت جناح کاهشی در جریان فعالیت امروز بازار ارز بودند؛ روندی که ناشی از حضور قدرتمند بازارساز و عقب نشینی قیمت دلار است.