مدیر عامل شرکت آب منطقهای تهران گفت: فرونشست دشتهای تهران ناشی از تخلفات منابع آبی است و برای جلوگیری از آن بهتر است که اشتباهات گذشته را تکرار نکنیم.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران تخلفات منابع آبی را یکی از عوامل فرونشست دشتهای تهران دانست و گفت: ۴۵ هزار حلقه چاه و ۵ هزار قنات و چشمه در استان تهران داریم که ۲/۷ میلیارد متر مکعب در سال از این طریق از منابع آب زیرزمینی استفاده میشود.
سید حسن رضوی پیرامون جلوگیری از گستردگی فرونشست در استان تهران گفت: حتی اگر برنامه جدیدی در این راستا نداشته باشیم، مهم این است که اشتباهات گذشته را تکرار نکنیم.
وی افزود: متاسفانه در هر دهه تصمیماتی گرفته شد که نه تنها مشکلات قبلی را حل نکرده بلکه مشکلی به مشکلات ما اضافه کرده است.
وی با بیان اینکه نگاه ترحمی که از گذشته به بخش کشاورزی داشتیم با این رویکرد که کشاورز می بایست آب در اختیار داشته باشد تا محصول تولید کند اشتباه بوده است، تصریح کرد: این امر موجب شده است که امروز در این شرایط قرار گیریم.
رضوی در ادامه با اشاره به این که سیستم آبیاری کشاورزی در برخی از نقاط اصلاح شده اضافه کرد: با وجود این اصلاح، اما در عوض کشاورزی را توسعه داده ایم در حالی که باید توسعه گرایی را در بخش کشاورزی محدود و اشتباهات گذشته را تکرار نکنیم.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاشت چمن در اکثر فضای سبز شهری عنوان کرد: در بیشتر کشورهای توسعه یافته که منابع آبی محدودی دارند به جای کاشت چمن از شن های رنگی استفاده می کنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: پدیده فرونشست یک موضوع ملی است که همگان در قبال آن مسئولیت دارند.
منبع: روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران