رفع ناترازی برق و بازچرخانی آب در اولویت وزارت نیرو است

0 3



ایسنا/همدان وزیر نیرو با تاکید بر اینکه مشکل ناترازی انرژی را حل خواهیم کرد، گفت: در راستای رفع ناترازی‌های موجود با اجرای ۱۴ پروژه بزرگ در زمینه انرژی، میزان تولید برق در کشور به ۱۰۰ هزار مگاوات افزایش می‌یابد.

عباس علی‌آبادی دوشنبه ۱۵ بهمن در آیین بهره‌برداری از پروژه آبرسانی به ۱۶۰ روستای استان همدان و افتتاح از خط آبرسانی و تصفیه‌خانه شهر تویسرکان، اظهارکرد: در بخش برق افزایش تولید با ۱۴ پروژه را در دستور کار داریم و مشکل را حل خواهیم کرد و با اجرای این طرح‌ها و تکمیل نیروگاه‌های ناتمام شاهد افزایش میزان تولید برق و بهره‌وری حداکثری از ظرفیت‌های این بخش خواهیم بود.

علی آبادی به رویکردهای وزارت نیرو در بخش مدیریت تامین و مصرف آب در کشور اشاره کرد و گفت: مهمترین کار ما در این بخش بازچرخانی آب و استفاده بهینه و مفید از آب با نهادینه کردن الگوی صحیح مصرف است.

وی با بیان اینکه هم قسم شده‌ایم که با مدیریت مصرف و بهروری حداکثری از ظرفیت‌ها، ناترازی برق را برطرف کنیم و بازچرخانی آب را به شرایط قابل قبول برسانیم، افزود: در شرایطی که در شاخصه‌های فنی نیروی برق در شرایط مطلوبی قرار داریم اما در میزان مصرف برق در بین کشورهای بسیار پر مصرف قرار داریم.

وزیر نیرو با بیان اینکه برای ایجاد ۹۳ هزار مگاوات برق سرمایه‌گذاری کردیم و این میزان به زودی از مرز ۱۰۰ هزار مگاوات نیز عبور خواهد کرد، خاطرنشان کرد: شیب مصرف برق در هر سال در کشور نباید با افزایش بسیار زیاد روبرو شود.

علی‌آبادی با تأکید براینکه باید با یک همدلی و برنامه‌ریزی دقیق و در راستای اصلاح الگوی مصرف نزدیک به ۱۰ هزار مگاوات از میزان مصرف برق را کاهش دهیم، اظهار کرد: در سال آینده در بخش تامین برق شرایط بسیار بهتری خواهیم داشت و در سال ما بعد آن دیگر شاهد ناترازی در این حوزه نخواهیم بود.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه مصرف انرژی باید متناسب با الگوهای تعریف شده باشد، گفت: باید با پرمصرفان انرژی مقابله کنیم و بنا بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، مصرف را در تراز جهانی کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه در حوزه آب نیز برنامه‌های جامع داریم که مهمترین آن کاهش مصرف بی‌رویه است، تصریح کرد: آورد آب کشور حدود ۴۰۰ میلیارد متر مکعب است و در حالی‌ که میزان مصرف آب نیز به ۳۷۷ میلیارد متر مکعب افزایش یافته است.

علی‌آبادی افزود: نیاز ۱۰ همت اعتبار تنها در حوزه آب این را نشان می‌دهد که باید به سمت جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی حرکت کنیم و با جذاب کردن محیط کسب و کار، سرمایه‌گذاران حوزه انرژی را جذب کنیم.

انتهای پیام

پیام بگذارید