با کاهش دو درجه دمای منزل به گازرسانی بهتر کمک کنیم

0 3



رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی گفت: می‌توانیم با اندکی کاهش مصرف گاز در منزل، به گازرسانی بهتر کمک کنیم. هرچند که ممکن است خانه‌مان به اندازه دلخواه گرم نشود ولی باعث می‌شود که به کمبود گاز در سرمای زمستان غلبه کنیم.

به گزارش ایسنا در پی کاهش دما ۲۲ آذرماه مسعود پزشکیان – رئیس‌جمهوری کشورمان – با انتشار پیامی از مردم درخواست کرد برای کمک به تداوم سوخت‌رسانی به تمام کشور در روزهای سرد کنونی، ۲ درجه دمای محیط منازل خود را کاهش دهند. در پی این درخواست پویش «دو درجه کمتر» آغاز شد.

احد وظیفه در گفت و گو با ایسنا افزود: هر چه قدر سوخت فسیلی کمتر مصرف شود، گازهای آلاینده کمتری وارد جو می‌شود. هرجای دنیا مصرف سوخت بی‌رویه باشد، محیط زیست بیشتر آلوده می‌شود. هرچه قدر سوخت بهینه مصرف شود یعنی از خودروهایی استفاده شود که مصرف سوخت آنان در واحد پیمایش کمتر باشد، در کاهش آلودگی هوا موثرتر است.

وی ادامه داد: پویش دو درجه کمتر بیشتر مربوط به مصرف گاز است چون شبکه گازی کشور در شرایطی نیست که در حال حاضر هم منازل را پوشش دهد،‌ هم نیروگاه‌ها را به اندازه تغذیه کند و هم صنعت رابه گردش درآورد.  

به گفته رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی، با کاهش دما میزان مصرف گاز شهری افزایش پیدا می‌کند بنابراین  گاز  خیلی بیشتری مصرف می شود چون موجودی شبکه محدود است، مجبور به کاهش سهم صنعت از گاز می‌شوند. در نتیجه صنایع بزرگ با عدم تولید مواجه شوند. 

وی ادامه داد: مسوولان برای مدیریت کمبود گاز ناگزیر به انجام اقداماتی چنین می‌شوند. پویش دو درجه کمتر، درخواست رییس جمهوری و خیلی از شخصیت‌های سیاسی از مردم است. ما می‌توانیم با اندکی کاهش دمای بخاری منزل یا موتور شوفاژخانه به گازرسانی بهتر کمک کنیم، هرچند ممکن است خانه‌مان به اندازه دلخواه گرم نشود ولی باعث می‌شود که به کمبود گاز در سرمای زمستان غلبه کنیم.

وظیفه در پایان با بیان اینکه فکری باید برای رفع ناترازی انرژی در آینده شود، گفت: راهکارهای زیادی در دنیا  وجود دارد، از جمله استفاده از انرژی‌های پاک مثل انرژی خورشیدی برای تولید برق. مصرف برق در کشور ما در مقایسه با سایر کشورهای با شرایط و جمعیت مشابه اندکی فراتر است که از عواملی مانند سیستم‌های حمل و نقل، نواقص موجود در در سیستم‌های گرمایشی همچنین مشکلات موجود در شبکه گازرسانی و برق  نشات می‌گیرد و باعث افزایش نسبی سرانه مصرف انرژی می‌شود این در حالیست که ایران یک کشور صنعتی نیست.

انتهای پیام



Source link

پیام بگذارید