به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه شهید بهشتی، فریبرز مسعودی در مراسم شروع به کار دومین نمایشگاه کار این دانشگاه اظهار داشت: همیشه از ارتباط دانشگاه و صنعت صحبت میشود اما به نظر من باید از ارتباط دانشگاه، صنعت و دولت صحبت شود. چرا که دولت نقش مهمی در تدوین قوانین مربوط به اشتغال دارد، برای مثال، دستمزد یکی از عوامل کلیدی است. وقتی دستمزدها با هزینهها هماهنگ نباشد، اشتغال کمکی نخواهد کرد.
وی افزود: خوشحالم که بخش خصوصی امروز در دانشگاه نمایشگاهی برگزار کرده تا دانشجویان بتوانند فرصت اشتغال داشته باشند، البته ما میتوانیم با آموزشهای کوتاهمدت اخلاقی، رفتار مناسب در محیط کار را به دانشجویان آموزش دهیم، دانشجویان ما برای ورود به مشاغل باید این آموزشها را دریافت کنند.
در ادامه، بنیانگذار یکی از شرکتهای کاریابی بیان داشت که دانشجویان با حضور در این نمایشگاه میتوانند با فرصتهای کاری و کارآموزی و آینده شغلی رشتههایشان آشنا شوند و در نتیجه امید و انگیزه بیشتری برای پیوستن به صنعت پیدا میکنند.
آسیه حاتمی افزود: این نمایشگاه تلاشی برای برهمزدن فضای یاس حاکم بر اکوسیستم دانشجویی و نشاندادن مسیرهای پیوستن به دنیای حرفهای کار است. در این زمینه خبر خوب من برای کارجویان این است و تنها بعد از گذشت فقط چند ساعت از کاپتلنت، صدها فرصت اشتغال ایجاد شده است.
در ادامه مراسم، خسرو پیری عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و رئیس اسبق پارک، برگزاری دومین نمایشگاه کاپ تلنت را فرصتی برای اشتغالپذیری دانشجویان دانست و گفت: دانشگاه جایی است که دانشجویان باید در آن مهارت کسب کنند تا بتوانند بعد از تحصیل بهراحتی استخدام و مشغول به کار شوند.
دومین نمایشگاه کار شهید بهشتی، فرصتی مناسب برای پیدا کردن شغل دلخواه دانشجویان و فارغالتحصیلان تمام رشتههاست که با هدف پر کردن خلا ارتباطی بین بخش صنایع به خصوص صنایع کوچک و متوسط و دانشگاهها در این دانشگاه برپا شده و تا فردا، ۶ آذرماه از ساعت ۹ تا ۱۷ برقرار است.
تسهیل فرآیند ورود به بازار کار دانشآموختگان دانشگاهی و گسترش زمینههای همکاریهای مشترک علمی، پژوهشی و فناورانه بین بخش صنعت و دانشگاه از دیگر اهداف این نمایشگاه است.
در این نمایشگاه کار، بیشتر از ۵۰ شرکت حضور دارند و بازدید برای دانشجویان و فارغالتحصیلان تمام دانشگاهها آزاد است.