محمدجعفر علیزاده گفت: کارگاه ساختمانی مصلای تهران از روز دوم عید فعال بوده و هماکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
اوایل اسفندماه سال ۹۶ محمدجعفر علیزاده مدیرعامل سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات عمومی و دولتی گفته بود: هماکنون بخش مهم مصلی که در محدوده ۶۳ هکتاری واقع است و سازههای مهم و پیچیدهای از جمله ایوان، گنبد، صحن، شبستانها و فضای بزرگی که پاسخگوی تمامی اجتماعات همچون نمازجمعهها، نمایشگاهها، ایام و لیالی قدر، و تمامی مراسمی است که در سطح تهران انجام خواهد شد، ۷۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی بیان کرد: حساسترین سازه مصلی، گنبد، گلدسته و ایوان است که ایوان دهانهای حدود ۱۱۰ متر و ارتفاعی حدود ۸۰ متر دارد که سازه کاملا منحصر به فردی در جهان است و کار ویژهای است که هماکنون عملیات آن در حال انجام است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در جدیدترین اظهارنظر درباره مصلای تهران از پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی آن خبر داده است.
علیزاده در اینباره گفته است: کارگاه ساختمانی مصلای تهران از روز دوم عید فعال بوده و هماکنون نیز با میانگین ۵۰۰نیرو عملیات احداث بخشهای باقیمانده فعال شده است.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر پیشرفت فیزیکی مصلی تهران ۸۰ درصد است، افزود: شرایط کرونا و ضرورت تمرکز بر روی مهار این بیماری همهگیر، بسیاری از بودجه ها با به سمت مبارزه با این بیماری سوق داد و در عین حال سرعت کارها با کمی با کندی مواجه کرد.
وی یکی از مشکلات موجود بر سر راه تکمیل مصلی تهران را قطع بودجه برای این پروژه به دلیل حل مشکل کرونا اعلام و تصریح کرد: در نیم سال دوم ۹۸، تخصیص بودجه برای ادامه کار مصلی تهران به دلیل شرایط کرونا قطع شد. این امیدواری وجود دارد که با مساعدت دولت و تخصیص حداقلی بودجه، سازمان مجری بتواند این پروژه را در زمان کوتاهتری به پایان برساند.
معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: تکمیل پروژه مصلی تهران، ۱۰۰ درصد وابسته به اعتبارات است. با توجه به توان مهندسی کشور، پروژه مصلی تهران در مدت زمان یکسال تا یکسال و نیم در صورت تامین اعتبار، قابل اجرا، تکمیل و بهره برداری کامل است. این پروژه، پیچیدگی فنی خاصی ندارد و تمامی مسائل آن از نظر طراحی، محاسباتی، و سایر جزئیات، حل شده است. هم اکنون نیاز است تا تجهیزات و مصالح تامین شود که این کار بسیار هزینهبر است.
منبع: خبرگزاری تسنیم