استفاده از توان علمی دانشگاه‌ها برای برون رفت از مسائل محیط زیستی

0 2



ایسنا/مازندران معاون رئیس جمهور یکی از راهکارهای مهم و حائز اهمیتی که می‌تواند برای برون رفت از مسائل محیط زیستی موثر باشد را استفاده از توان علمی و تخصصی مراکز دانشگاهی برشمرد و گفت: انتظار داریم در یک تعامل تنگاتنگ و همکاری نزدیک مسائل اولویت‌دار را در جمعیت علمی دانشگاه تربیت مدرس نور حل کنیم.

شینا انصاری پنج‌شنبه ۱۷ آبان در مراسم آیین رونمایی از تارنمای تنوع زیستی و حیات وحش و آغاز پروژه تقویت جمعیت مرال ایرانی در جنگل تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس نور، اظهار کرد: با دستاوردها و اقداماتی که در حوزه محیط زیست و تنوع زیستی مازندران انجام شد، آشنا شدیم.

وی افزود: کتاب آلاینده های محیط زیستی به عنوان یک کتاب مطلوب برای سال‌های آینده بسیار کاربردی است.

انصاری با اشاره به اینکه در حوزه محیط زیست کشور با مشکلات و مسائل زیادی رو به رو هستیم، بیان کرد: در کشور با آلودگی ها، تنوع زیستی، ناترازی های زیاد در آب، انرژی و مشکلات بسیاری که به ابر چالش های محیط زیستی تبدیل شدند، مواجه هستیم.

رئیس سازمان محیط زیست کشور اعلام کرد: به مسائل پیچیده در حوزه محیط زیست کشور به دلایل مختلفی در دهه های مختلف بی‌توجهی شده است.

وی با تاکید بر اینکه سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان یک دستگاه نظارتی و حاکمیتی است، تصریح کرد: اکنون در حال مبارزه با مسائل محیط زیست هستیم.

او ادامه داد: مشکلات آفات، کودهای شیمیایی، آلودگی آب و مدیریت پسماندها را داریم و باید همه دستگاه‌ها کمک کنند تا مشکلات اولویت‌دار محیط زیست مازندران حل شود.

این مسئول تاکید کرد: پژوهش های دانشگاهی کاربردی باشد و پایان نامه های دانشجویی با تمرکز بر حل مسائل زیست محیطی کار شود.

شینا انصاری بیان کرد: به دلیل توسعه ناپایداری که از نیاکان ما وجود دارد، بازچرخانی و استفاده از آب باران را فراموش کرده‌ایم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور یادآور شد: ساختمان‌ها باید به شکلی طراحی شوند که ذخیره منابع صورت گیرد و آلاینده های محیط زیستی خاص با تاکید بر آلودگی هوا و خاک کار شود.

وی با اذعان اینکه اطلاعاتی که در تارنمای تخصصی دانشگاه در حوزه تنوع زیستی وجود دارد نکته مهمی است و باید ثبت و ضبط شود، گفت: باید از این تجربه در مناطق حفاظت شده سازمان محیط زیست استفاده کنیم.

او مشکل پسماند در مازندران را یک مسئله پیچیده برشمرد و افزود : برای اینکه بتوانیم در گروه ۵ گانه محیط زیستی اقداماتی انجام دهیم تا آلودگی کمتری ایجاد شود، نیازمند نظرات تخصصی اساتید هستیم.

انتهای پیام



Source link

پیام بگذارید