اتحادیه کسب و کارهای مجازی خواهان برگزاری برخط انتخابات خود شد

0 19



به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، رضا الفت‌نسب امروز سه شنبه ۱۵ آبان در نشست چالش‌های کسب و کارهای مجازی اظهار داشت: این اتحادیه سال ۱۳۹۶ راه اندازی و دور اول انتخابات به صورت آفلاین برگزار شد، دور بعد انتخابات هم سال ۱۴۰۰ با حضور کمتر از ۵۰۰ نفر برگزار شد.

وی با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ تاکنون وقفه سه ساله در انتخابات صورت گرفته و به جای اینکه تشریفات قانونی به درستی انجام شود و انتصاب ها شکل بگیرد، ارتباط اعضا با یکدیگر قطع شده است، گفت: اکنون مهمترین انتظار و چالش اعضای اتحادیه کسب و کارهای مجازی برگزاری انتخابات به صورت برخط است.

الفت نسب ادامه داد: در صورتی که این انتخابات به صورت برخط برگزار شود امکان شرکت همه اعضا فراهم می شود در غیر این صورت با کاهش تعداد مشارکت کنندگان در انتخابات امکان دارد که این اتحادیه منحل شود ضمن اینکه برخی در اتاق اصناف اعلام کرده اند که برگزاری انتخابات برخط امکان تقلب را فراهم می کند حال آنکه ابزارها و احراز هویت این نگرانی را حل کرده است و سامانه های قوه قضاییه نیز برخط شده است.

وی یادآور شد: تمام کسب و کارهایی که در بستر اینترنت فعالیت می کنند زیر نظر این اتحادیه مجوز دریافت می کنند که شامل همه رسته ها از پوشاک تا طلاست و تنها پزشکان و وکلا از این قاعده مسثتنی هستند.

عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی بیان کرد: ساماندهی کسب و کارها در بستر مجازی، رسیدگی به شکایت ها، دادرسی، تعامل بین کسب و کارها و حاکمیت از مهمترین اقداماتی است که در این اتحادیه صورت می گیرد.

وی با اشاره به اینکه شرط اینماد برای جواز کسب برداشته شد، گفت: پیش از این هر کسب و کاری که در فضای مجازی شکل می گرفت باید مجوز نماد می گرفت که از یک ماه گذشته این شرط برداشته شده است و مجوز در بستر اینترنت تنها از طریق این اتحادیه صادر می شود.

الفت نسب ابراز داشت: طبق اعلام هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی، اتحادیه کسب و کارهای مجازی، تنها مسئول صدور پروانه برای ارائه‌دهندگان کالا و خدمات در فروشگاه‌های مجازی است.

وی تاکید کرد: سامانه ملی مجوزهای کسب و کارها نیز بستر مناسبی برای صدور مجوزها و حذف امضاهای طلایی و سایر فرایندهای پیچیده است.

پیام بگذارید